Sluta problametisera & Låta allt växa

När allt känns som bäst finns det alltid något att nysta i. Det är då som jag intalar mig att det kan inte vara såhär bra. Jante, egoism, uttråkad. Ett garnnystan har två endar, det gäller att dra i den endan som är minst trassel i. Är det mer än två endar har man onödigt mycket trassel o varför skulle man ha fler än ett garnsnöre. Varför skapa mer problem än man behöver. Varför skapa problem över huvud taget om annat än att det är lite roligt. 

"Treat every flower as it was a 10 feet golden buddha statue" 

Publicerad 22.04.2017 kl. 17:58

Rough blanket & Night under the stars

En del behöver en öl, ett gap skratt och en stor rap medan andra behöver en hård säng, en sliten filt och en natt under stjärnorna. Jag behöver bådadera. 

Publicerad 21.04.2017 kl. 14:17

Music is pointless & utan musik är inget liv

 

Publicerad 19.04.2017 kl. 14:47

Lagat påsken (igen) & Materialism är en bluff

Sanden till keramiken var en gång delar av ett oändligt berg. När keramikägget träffade golvet gick det itu. Enligt kenesisk tradition lagar man det som går sönder och målar med guld i sprickorna. För charmen ligger inte i det nya, det saknar identitet. Först när någon verkligen tagit något till sig som det "slits med hälsan". Utan att saker går sönder kan jag inte slita med hälsan och därmed inte förbättra mitt välmående. 

Jag får tacka alla närvarande och medvetna vänner som hälsade på såhär lagom till påsktider! Utan er hade inte keramikägget gått sönder och utan er hade det inte blivit någon fest. Charmen ligger i dem och det som inte är perfekt. De med guldkant på tillvaron.

"An egg have a inside, the coconut and you too". "But a try to fix them would be ridiculous"

 

Publicerad 18.04.2017 kl. 17:52

Koldioxid

 

Publicerad 18.04.2017 kl. 00:40

avsked & OVER S∞∞N

Med spring i benen, fjärillar i magen, vårskrik i halsen, lyckorus i skallen, ett hjärta som pulserar, kalasbyxorna på känner jag mig hög på liv. Det är inte så svårt att stanna uppe, det jobbiga är att gå att lägga sig. Spelar det så stor roll? Nä, kroppen gör som den vill ändå! Jag kan inte få hjärtat slå snabbare genom att säga eller tänka att det ska. Jag måste göra. Walk your talk, leva som jag lär osv. Det är finessen som jag har haft svårt att acceptera, min kropp bestämmer, vare sig mitt ego, jag, vill det eller ej. Sen kan jag göra saker som kanske uppskattas eller visevärsa. Ska jag tvinga mig att sova, då blir kroppen som ett motstävigt barn, "Vill inte sova!" ... När jag är vuxen passar jag på att vara uppe till gryningen. Som en kär vänn sa "man ska se soluppgången minst en gång per år". 

Publicerad 17.04.2017 kl. 23:32

Glad Vårdagsjämning

 

Publicerad 20.03.2017 kl. 23:09

 

"Att cykla är en
politisk handling"